geplette aardappel gepaneerd in groene kruiden

4
25 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de geschilde aardappelen gaar in licht gezouten water. Giet ze af. Snijd de ui flinterdun en stoof deze kort in de helft van de boter. Prak vervolgens de aardappelen fijn met de gestoofde ui en de rest van de boter. Breng op smaak met peper en zout. Druk het pureemengsel door een ring en dep de bekomen rondjes in de groene kruiden. Schik ten slotte op een bord en garneer met een stukje gerookte forel en een lepeltje kruidenkaas.

geplette aardappel gepaneerd in groene kruiden is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken aardappels met verse kruiden
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

Makreelfilet en rabarberchutney
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Slaatje van rundvlees met vermicelli
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Gebak met speculoos en clementines
Nagerecht
Bekijk recept
Terrine van wilde eend met veenbessen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept