wedges en dip

4
15 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de geschilde aardappelen gaar in licht gezouten water. Giet ze af. Snijd de ui flinterdun en stoof hem kort in de helft van de boter. Prak de aardappel met de ui en de rest van de boter fijn. Breng op smaak met peper, zout en citroensap. Verwarm ondertussen de garnalensaus en breng op smaak met de currypasta. Schik de puree in glaasjes en strooi er de garnalen over. Werk af met de garnalensaus en gehakte peterselie.

wedges en dip is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Vega-quesadilla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Artisjokkenpuree met munt
10 min Snack
Bekijk recept
Minimaïsspiesjes met muntdip
15 min Snack
Bekijk recept
Kikkererwtendip met sesamzaad
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Spicy potato wedges
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Cheesy potato wedges
60 min Bijgerecht
Bekijk recept
Spicy Potato Wedges
20-30 min -
Bekijk recept
Spicy Potato Wedges
20-30 min -
Bekijk recept