aardappelquiche met kaas en ham

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de geschilde aardappelen gedurende 15 à 20 min in gezouten water. Giet ze af en snijd ze in plakjes van een halve centimeter. Klop de room, de eierdooiers en de melk los en breng op smaak met peper en zout. Schik het bladerdeeg in een ingevette quichevorm en prik er gaatjes in met een vork. Stapel de kaas, ham en aardappel in de vorm en overgiet met het roommengsel. Bak zo’n 30 minuten in een voorverwarmde oven op 200°C.

aardappelquiche met kaas en ham is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Aardappelquiche van Suzan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelquiche met zalm
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelquiche met chorizo
60 min
Bekijk recept
Aardappelquiche met spek
60 min Voorgerecht
Bekijk recept