aardappelkroketjes met ricotta en salie

4
35 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 kook de aardappels tot ze gaar zijn en pureer ze.
  • 2 voeg aan de warme puree peper en zout, ricotta en fijn gesneden salie toe.
  • 3 zet ze in de koelkast en laat afkoelen.
  • 4 draai van de puree balletjes en rol ze door het ei en broodkruimels.zonodig herhalen.
  • 5 frituur ze in hete olie en laat uitlekken op keukenpapier.

aardappelkroketjes met ricotta en salie is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met champignonvulling
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel van groenten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Varkensfiletlapje met cranberrycompote
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige pastinaakfiet met lamskoteletjes
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelkroketjes met koolsla
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met roomkaastomaten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept