Zoek
aardappelkroketjes met ricotta en salie
4
35 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
250 gram aardappelen
180 gram ricotta
10 blaadjes salie
1 ei
6 eetlepels broodkruimels (witbrood)
peper en zout naar smaak
zonnebloemolie voor te frituren
Bereiding
1
kook de aardappels tot ze gaar zijn en pureer ze.
2
voeg aan de warme puree peper en zout, ricotta en fijn gesneden salie toe.
3
zet ze in de koelkast en laat afkoelen.
4
draai van de puree balletjes en rol ze door het ei en broodkruimels.zonodig herhalen.
5
frituur ze in hete olie en laat uitlekken op keukenpapier.
aardappelkroketjes met ricotta en salie is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met champignonvulling
60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel van groenten
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Varkensfiletlapje met cranberrycompote
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige pastinaakfiet met lamskoteletjes
30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelkroketjes met koolsla
15 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met roomkaastomaten
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept