- zet een kookpot met koud water op het vuur, giet de aardappelen erin en voeg zout toe"},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- leg de asperges plat op het aanrecht en schil grondig met een dunschiller"},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- snij ze in dunne schijfjes"},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- wanneer de aardappelen halfgaar gekookt zijn, voeg dan de aspergeschijfjes toe"},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- laat dit nog 7 a 8 min samen koken"},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- giet alles af en zet nog even op het vuur om alle vocht te verdampen"},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- plet alles goed met een stamper en voeg de room en muskaatnoot erbij"},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- voeg een eitje toe en klop door met een garde"},{"@type":"HowToStep","text":"10.
- serveer op een bord en garneer met garnaaltjes, zure room, peper en bieslook"},{"@type":"HowToStep","text":"11. Tips"},{"@type":"HowToStep","text":"12. Kuis de asperges grondig"},{"@type":"HowToStep","text":"13. Snij de asperges in dunne schijfjes"},{"@type":"HowToStep","text":"14. De puree stampen, niet mixen"}],"recipeYield":"4 "}