Zoek
PH De perfecte keuken - Aspergepuree met
4
60 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 bussel asperges
4 el olijfolie
2 el parmezaanschilfers
4 el opgeklopte room
2 schijven gekookte ham
nootmuskaat
boter
water
1 gekookte aardappel
kervel
platte peterselie
Bereiding
1
•Schil de asperges en snijd ze fijn
2
•Stoof ze aan in wat Alpro soya Bakken & Braden light tot ze glazig zijn
3
•zet ze dan onder in water en laat zachtjes koken tot ze in puree zijn
4
•Breng op smaak met peper en zout, wat citroensap en nootmuskaat
5
•laat het geheel afkoelen en pureer
6
•Voeg de gekookte aardappel toe en mix
7
•Hak de ham fijn en meng met de geklopte room (dit is de rilette, hoe langer je hem laat staan, hoe meer smaak van de ham in de room)
8
•Serveer de puree in een glas met de rillette, wat olijfolie, nootmuskaat, de Parmezaanse kaas en de kervel of platte peterselie
PH De perfecte keuken - Aspergepuree met is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur-
Voorgerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min
Gebak
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappelstamppot
1 uur-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
ASPERGES A LA FLAMANDE
25 min
Voorgerecht
Bekijk recept
PH De perfecte keuken - Aardappelrösti met
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
PH De perfecte keuken - Aardappel op de grill met
40 min
Bijgerecht
Bekijk recept
PH Lekker thuis - Aardappel in de oven met look
40 min
Bijgerecht
Bekijk recept