Gnocchi gratin van geitenkaas

2
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°. De gnocchi eventueel koken zoals aangegeven. De ui pellen en fijn snipperen en in de hete olie glazig bakken. de tomatenblokjes en eventueel een beetje water toevoegen en aan de kook brengen en dan het groentebouillonblokje toevoegen. Dan op smaak brengen met de kruiden.
  • 2 De gnocchi in een ovenschotel leggen en de saus er overgieten.
  • 3 Bak dit 25 min in de oven en dan de geitenkaas over de schotel verdelen en nog 5 min in de oven en eventueel onder de grill.

Gnocchi gratin van geitenkaas is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met sardinessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met verse salieboter
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept