Krokante prikkers met gerookte zalm

4
30 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de aardappelpuree met de zalm, doperwten en lente-uitjes. Voeg de verse kruiden toe en breng de puree op smaak met citroensap, zout en peper. Zet de puree minimaal een uur in de koelkast om op te stijven.
  • 2 Klopt de eieren los in een schaal en doe het broodkruim in een andere schaal. Schep telkens een eetlepel van het puree mengsel en vorm hier balletjes van. Haal ze door het losgeklopte ei en vervolgens door het broodkruim. Doe dit tweemaal zodat er een dubbele laag broodkruim op de balletjes zit.
  • 3 Verhit de frituur olie in een pan tot 180°C en bak de zalmbolletjes in 3 tot 4 min. goudbruin. Laat ze uitlekken op keukenpapier.

Krokante prikkers met gerookte zalm is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Muesli-ijstorentjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept