Aardappel gevuld met Zeebrugse garnalen

4
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de schoongemaakte aardappalen met vel in water (zo'n 20 minuten). Ze mogen niet uit elkaar vallen.
  • 2 Snipper de bieslook fijn. Doe ondertussen de zure room, de fijngesneden bieslook en de (vers) gepelde garnalen erbij. Kruid met peper en zout. Indien nodig, kun je enkele druppels citroensap erbij doen, om een meer 'zurige' smaak te verkrijgen.
  • 3 Als de aardappelen klaar zijn, giet af en snij het bovenste ervan. Let wel, de aardappel moet plat liggen. Lepel erna met een koffielepel het middelste eruit, maar zorg ervoor dat er nog genoeg overblijft dat de aardappel stevig blijft.
  • 4 Roer ondertussen het middelste van de aardappel bij de zure room. En vul daarna de aardappel terug met het mengsel.
  • 5 Versier het geheel met een paar takjes bieslook.

Aardappel gevuld met Zeebrugse garnalen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept