1 Kook de schoongemaakte aardappalen met vel in water (zo'n 20 minuten). Ze mogen niet uit elkaar vallen.
2 Snipper de bieslook fijn. Doe ondertussen de zure room, de fijngesneden bieslook en de (vers) gepelde garnalen erbij. Kruid met peper en zout. Indien nodig, kun je enkele druppels citroensap erbij doen, om een meer 'zurige' smaak te verkrijgen.
3 Als de aardappelen klaar zijn, giet af en snij het bovenste ervan. Let wel, de aardappel moet plat liggen. Lepel erna met een koffielepel het middelste eruit, maar zorg ervoor dat er nog genoeg overblijft dat de aardappel stevig blijft.
4 Roer ondertussen het middelste van de aardappel bij de zure room. En vul daarna de aardappel terug met het mengsel.
5 Versier het geheel met een paar takjes bieslook.
Aardappel gevuld met Zeebrugse garnalen is een recept van Solo Open Kitchen