Gevulde aardappelen

4
50 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kies 4 mooie gave aardappelen zonder ogen of plekjes.Borstel de aardappelen goed schoon onder stromend water niet schillen dus.Zet alle ingrediënten klaar als de aardappelen koken. Dan voorkom je, dat het gerecht te zeer afkoelt.
  • 2 Knip de peterselie fijn.
  • 3 Snij de Camembert klein.
  • 4 Kook de aardappelen in ca. 40 min. gaar met een beetje zout toegevoegd en giet ze af.
  • 5 Snij de aardappelen in de lengte door en hol ze voorzichtig uit zodat je de schil in tact blijft.
  • 6 Laat ca 1 cm aardappel aan de schil vast zitten.Vul een kom met het aardappelkruim en voeg alle overige ingrediënten toe en meng het geheel goed door elkaar.Vul de aardappelen met dit mengsel. Serveer meteen.

Gevulde aardappelen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saucijs met gebakken aardappelen en bloemkool
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept