1 Bak het gehakt rul met flink wat kruiden ('t lekkerst is als het gehakt lekker pikant is maar ook minder pikant is het lekker, vooral voor de kinderen dan)
2 doe het gehakt in een ovenschotel (inboteren hoeft niet), giet daarover de appelmoes, daarop wat kandijsuiker en tot slot de puree,
3 doe er wat paneermeel op en wat toefjes boter.
4 Zet in de (microgolf)oven om op te warmen en eventueel onder de gril voor wat kleur.
5 de 'puurste' manier is door zelf appelmoes en puree te maken maar ook lekker en vooral veel sneller is door puree uit de diepvries te nemen en appelmoes uit bokalen.
6 Smakelijk !
7 PS: de hoeveelheden zijn wat indicatief en vooral eee inschatting. ( bij puree uit de diepvries neem ik meestal 1 zakje van Lutosa maar dat is redelijk krap en qua appelmoes : een grote bokaal van HAK + nog een deel van een kleinere. 't hangt natuurlijk ook wat van je eigen smaak af)