Zoek
aardappel salade
4
20 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
6 st aardappelen gekookt
500 gr platte kaas of youchurt
5 grote eetlepels mayonaise met citroen
10 sprietjes bieslook
1 bosje peterselie
1 st sjalot
1 st sap van de citroen
Bereiding
1
Kook de aardappelen gaar.
2
Laat afkoelen.
3
Snij de aardappelen in blokjes van 2cm
4
Snij de bieslook, de peterselie en de sjalot fijn.
5
Pers 1 citroen .
6
Meng de aardappelen met de platte kaas of youchurt.
7
Voeg hierbij eveneens de mayonaise met de bieslook, peterselie en sjalot.
8
Kruid met peper en zout
9
en voeg citroensap toe naar smaak.Smullen maar!
aardappel salade is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept