Aardappelpuree met rode paprika

4
30 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven op 200oC. Leg de paprika's op een met bakpapier beklede bakplaat in het midden van de oven, doe ze in een plastic zak en knoop die dicht. Laat de paprika's 20 min.rusten. Kook ondertussen de aardappelen in water met zout in 20 min. gaar. Verwijder de steelaanzet, de zaadlijsten en het velletje van de paprika's. Pureer ze in de blender of met de staafmixer.
  • 2 Giet de aardappelen af en stampe ze met de paprika, de knoflook en de olie tot een fijne puree met de pureestamper. Breng op smaak met peper en zout.

Aardappelpuree met rode paprika is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Stamppot kropsla met geitenkaas
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept