Geroosterde aardappels met gepofte knoflook

4
45 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Dit is een supermakkelijke en lekkere manier om aardappels klaar te maken. De gepofte knoflooktenen knijp je aan tafel over de aardappels uit. Heerlijk met biefstuk en sla!
  • 2 Aan de slag!
  • 3 Verwarm de oven voor op 225ºC.
  • 4 Boen de aardappels schoon en snijd ze in partjes (schil de aardappels niet).
  • 5 Dep de aardappels met keukenpapier goed droog en leg ze in een braadslee, meng de olie er door.
  • 6 Leg de knoflooktenen en takjes rozemarijn erbij.
  • 7 Rooster de aardappels in 35-45 minuten goudbruin en gaar; schep ze regelmatig om.
  • 8 Bestrooi de aardappels met zout en peper.
  • 9 Knijp de tenen knoflook over de aardappels uit.1
  • 0 Let op: bereidingstijd is exclusief oventijd.

Geroosterde aardappels met gepofte knoflook is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept