Gepofte zoete aardappel met kruidige Solo-topping

4
30 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de Solo zacht worden op kamertemperatuur.
  • 2 Kook de ongeschilde zoete aardappels in 15 minuten gaar in lichtgezouten water. Giet ze af en laat ze even uitdampen. Wikkel de aardappels daarna elk afzonderlijk in aluminiumfolie. Leg ze op de barbecue en laat ze in een kwartiertje ‘poffen’.
  • 3 Doe de Solo in een mengkom. Hak de muntblaadjes, pel en pers het teentje knoflook en voeg ze toe aan de Solo. Roer goed om. Voeg dan de harissa, de kaneel, de steranijs, de rozijnen en de komijnzaadjes toe. Roer opnieuw en kruid af met versgemalen peper en zout.
  • 4 Haal de zoete aardappels van de barbecue, open de aluminiumfolie en snijd de aardappels in. Vul de holte met een eetlepel van de kruidige Solo-topping en dien op in de aluminiumfolie.

Gepofte zoete aardappel met kruidige Solo-topping is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kokospannenkoekjes met sinaasappel
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Kipkebabs met tapenade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vanille cupcakes
20 min -
Bekijk recept
Gebakken scholfilet met oranje topping
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept