1 Voor de geitenkaascrème: 115 gr geitenkaas takje rozemarijn basilicum takje tijm peterselie schil van een halve citroen peper en zout
2 Deze aardappel pannenkoekjes zijn heerlijk als bijgerecht bij je eten.
3 Is weer eens iets anders dan gewone gebakken of gekookte aardappelen!
4 Rasp de aardappelen grof.
5 Probeer zoveel mogelijk vocht uit de aardappelrasp te knijpen door een schone theedoek.
6 Meng aardappelrasp, ui, gember ,eieren, knoflook, peper en zout tot een samenhangend geheel
7 .Verhit een anti aanbakpan met een laagje olie en leg met behulp van 2 lepels een deel aardappelrasp in de hete olie.
8 Druk het mengsel plat met de achterkant van de lepel en bak het goudbruin.
9 Bak eveneens de andere kant.1
0 Hou de aardappelkoekjes warm onder aluminiummfolie. 1
1 Bak alle andere koekjes.1
2 Meng alle ingrediënten voor de geitenkaas crème ( 2 volle el ) gehakte kruiden tot een smeuïg geheel. Serveer de aardappelkoekjes warm met een dot geitenkaascrème.1
3 Zonder de geitenkaas crème zijn deze aardappelkoekjes ook erg lekker.
Aardappelkoekjes met geitenkaascrème is een recept van Solo Open Kitchen