Zoek
Aardappelsalade met een twist .
4
20 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 kg nieuwe aardappelen
1 bos platte peterselie
1 bos lente uitjes
2 teen knoflook
1 citroen
1 groene peper of versgemalen zwarte peper
1 el venkelzaad
olijfolie en zout
Griekse yoghurt
paar ansjovis filets voor meer smaak
Bereiding
1
Kook de aardappels in de schil, met wat zout ruim 15 minuten. Afgieten en af laten koelen.
2
Maak intussen een dressing van olie, citroen, wat zout en de Griekse yoghurt.
3
Hak de peterselie, de groene peper, de knoflook, lenteuitjes en ansjovisfilets fijn.
4
Trek de velletjes van de aardappels en snij ze in plakken.
5
Voeg alle ingrediënten samen en meng goed door elkaar.
6
Je hebt nu een heerlijk bijgerecht. Lekker bij de BBQ
7
Het lekkerst is om de aardappelsalade nog een paar uur in de koelkast te laten staan, zodat de smaken goed kunnen intrekken.
Aardappelsalade met een twist . is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Plaatpizza met tonijn
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Met romige tonijn gevulde aardappel
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Amandel-kaneeltwists
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Ravioli met broccoli en tonijn
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Aardappelsalade met haring
30 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappelsalade met gedroogde tomaat
15 min -
Bijgerecht
Bekijk recept
Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept