Aardappelsalade met een twist .

4
20 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappels in de schil, met wat zout ruim 15 minuten. Afgieten en af laten koelen.
  • 2 Maak intussen een dressing van olie, citroen, wat zout en de Griekse yoghurt.
  • 3 Hak de peterselie, de groene peper, de knoflook, lenteuitjes en ansjovisfilets fijn.
  • 4 Trek de velletjes van de aardappels en snij ze in plakken.
  • 5 Voeg alle ingrediënten samen en meng goed door elkaar.
  • 6 Je hebt nu een heerlijk bijgerecht. Lekker bij de BBQ
  • 7 Het lekkerst is om de aardappelsalade nog een paar uur in de koelkast te laten staan, zodat de smaken goed kunnen intrekken.

Aardappelsalade met een twist . is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Plaatpizza met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Met romige tonijn gevulde aardappel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Amandel-kaneeltwists
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Ravioli met broccoli en tonijn
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Aardappelsalade met haring
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappelsalade met gedroogde tomaat
15 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept