"De vergeten Italiaan "

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Door de eenvoud is de Italiaanse keuken bekend geworden.
  • 2 Bij mij, omdat de gerechten snel klaar te maken zijn én lekker. Een paar basis ingrediënten in huis en je kan alle kanten op.
  • 3 Een minder bekend gerecht is gnocchi.
  • 4 Gemaakt van aardappelen, gewoon even koken is voldoende. Een lekker recept is gnocchi met ricotta, tomaten, basilicum en rode ui. Smullen!
  • 5 Huisgemaakte Gnochhi
  • 6 De gnocchi kan je kant en klaar kopen bij de supermarkt of bij de speciaalzaak.
  • 7 De gnocchi kook je totdat het gaat drijven, dat is ongeveer na twee minuten.
  • 8 Tomaten in parten snijden en mengen met de rode ui, basilicum, een beetje olie en zout en peper naar smaak.
  • 9 Ik zelf vind het lekker om er ook wat sla doorheen te mengen, maar je kan het er ook naast serveren.1
  • 0 De gnocchi op de borden, het mengsel eroverheen en twee á drie theelepels ricotta erop. Voila! Binnen 20 minuten heb je een lekker en gezond zomer gerecht op tafel.1
  • 1 Heb je geen gnocchi in huis? Deze variant is ook heerlijk op alle soorten pasta’s!

"De vergeten Italiaan " is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Lichte mousse met chocolade en kastanjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Pastasalade met geroosterde paprika en tomaat
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kleine tatins van gekonfijte sjalotten met schilfers parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken noedels met pikante gehaktballetjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lichte mousse met chocolade en kastanjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Pastasalade met geroosterde paprika en tomaat
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kleine tatins van gekonfijte sjalotten met schilfers parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken noedels met pikante gehaktballetjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept