Gevulde patat met spinazie

4
60 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De aardappelen op zen zij uithollen en gaar koken. zowel aardappel als vulling. de spinazie bereiden en goed afkruiden, daaronder de gare vulling van de aardappel mengen.
  • 2 ondertussen een dikke bechamelsaus maken met de boter en bloem, melk, geraspte kaas en afkruiden met peper en zout en muskaatnoot.
  • 3 De uitgeholde aardappel opvullen met het spinaziemengsel , daarboven een beetje kaassaus en afwerken met geraspte kaas.
  • 4 10 minuutjes in de oven onder de grill tot er een korstje is.

Gevulde patat met spinazie is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spinazie met spek & aardappel uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept