Pastinaakstoemp met spekjes

4
15 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Shil de aardappelen en de pastinaken, kook ze samen gaar in de groentenbouillion, giet af en pureer ze.Bak de spekjes in een pan met anti-aanbakbodem krokant, meng de spekjes met het braadvet onder de puree, kruid met peper, zout en muskaat.
  • 2 Deze puree is lekker met om het even welk vlees en groenten,

Pastinaakstoemp met spekjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Provençaalse kip met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marshmallow-chocoladerotsjes
25 min Gebak
Bekijk recept
Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zuiderse Pastinaakstoemp
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasje met pastinaakstoemp
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept