1 kook de aardappelen en wortel tot ze zacht zijn, giet af en laat afkoelen
2 bak het spek en de ui 5min
3 bak in dezelfde pan de champignons met de look in olijfolie
4 snij de kip in kleine stukjes en bak in de pan met wat kippenkruiden (of andere kruiden naar smaak)
5 maak een roux van de boter, bloem en melk - voeg er dan de helft van de parmezaan bij en breng op smaak met peper en zout (let op vaak is het al zout genoeg door het spek)
6 meng de kip, champignons, spek, ui en fijn gesneden spinazieblaadjes (rauw) onder de kaassaus
7 vet een vuurvast schotel in met boter en maak daarin afwisselend laagjes: aardappel met wortel / saus / ...
8 eindig met saus en bestrooi bovenop de rest van de parmezaan
9 Zet 50min in een voorverwarmde oven op 200°C.
Lasagna van kip, wortel en patatjes is een recept van Solo Open Kitchen