Gevulde aardappelen

4
70 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Aardappels gaar koken in de pel in zoutwater, dan laten afkoelen en pellen
  • 2 Snij de aardappels in twee en lepel het binnenste eruit
  • 3 Snij het binnenste in blokjes
  • 4 Snij het vlees van de kippenbil in blokjes
  • 5 Dille fijn hakken
  • 6 Snij de tomaatjes in blokjes
  • 7 Meng het vlees, de omaatjes, de aardappels en dille samen
  • 8 Voeg de mayonaise, zeezout en peper toe
  • 9 Rasp de kaas fijn1
  • 0 Vul de aardappelen met dit mengsel1
  • 1 en strooi nog wat geraspte kaas over. Zet in een voorverwarmde oven van 180° C tot het korstje mooi bruin is.1
  • 2 Eet smakelijk!

Gevulde aardappelen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saucijs met gebakken aardappelen en bloemkool
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept