Zoek
Gevulde aardappelen
4
70 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 kg aardappelen
1 gerookte kippenbil
1-2 tomaten
50 g kaas
dille
mayonaise
zeezout
peper
Bereiding
1
Aardappels gaar koken in de pel in zoutwater, dan laten afkoelen en pellen
2
Snij de aardappels in twee en lepel het binnenste eruit
3
Snij het binnenste in blokjes
4
Snij het vlees van de kippenbil in blokjes
5
Dille fijn hakken
6
Snij de tomaatjes in blokjes
7
Meng het vlees, de omaatjes, de aardappels en dille samen
8
Voeg de mayonaise, zeezout en peper toe
9
Rasp de kaas fijn1
0
Vul de aardappelen met dit mengsel1
1
en strooi nog wat geraspte kaas over. Zet in een voorverwarmde oven van 180° C tot het korstje mooi bruin is.1
2
Eet smakelijk!
Gevulde aardappelen is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Aardappelpuree
30 min-
Bijgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saucijs met gebakken aardappelen en bloemkool
65 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept