Aardappelomelet met courgette en rozemarijn

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de geschilde aardappelen in ruim gezouten water. Giet ze af.
  • 2 Snijd ze vervolgens in plakjes.
  • 3 Verdeel ook de courgette in plakjes van om en bij een halve centimeter.
  • 4 Snijd de ui in ringen en hak de knoflook fijn.
  • 5 Klop de eieren los met toevoeging van peper en zout.
  • 6 Bak hierna de courgetteschijfjes in olijfolie, schep ze om en voeg de ui in combinatie met de knoflook en fijngehakte rozemarijn toe.
  • 7 Als laatste, mogen ook de aardappelen bij de bereiding.
  • 8 Voeg boter toe en giet de geklutste eieren over de groenten.
  • 9 Bak er een mooie omelet mee.

Aardappelomelet met courgette en rozemarijn is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenkrieltjes
2 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Aardappelomelet met rookworst
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelomelet met chorizo
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappelomelet
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-ricotta-aardappelomelet
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept