"Aardappeltjes anders"met Parmaham

4
35 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Boen de aardappeltjes goed schoon en kook ze ca 10 minuten met zout. laat ze uitlekken en dep ze goed droog.
  • 2 Wikkel om elk aardappeltje een half plakje parmaham en zet dit met een prikkertje vast. leg ze naast elkaar in een ovenschaal en besprenkel ze met de olijfolie en draai flink met de pepermolen.
  • 3 Zet de schaal in een voorverwarmde oven van 200 graden voor ca 10 minuten. Draai de aardappeltjes dan om en strooi er de rozemarijn over. Zet nog 10 min in de oven. Laat ze even uitlekken op keukenpapier .
  • 4 Ik serveerde ze met een kogelbiefstuk en een frisse groene salade.
  • 5 Eigen recept en foto

"Aardappeltjes anders"met Parmaham is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept

Lichte mousse met chocolade en kastanjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Pastasalade met geroosterde paprika en tomaat
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kleine tatins van gekonfijte sjalotten met schilfers parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken noedels met pikante gehaktballetjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept