Spinazie-ovenschotel met ragout en aardappel

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De spinazie met de boter op een getemperde warmtebron laten ontdooien.
  • 2 De spinazie vermengen met de fijngemaakte beschuit, zout en citroensap naar smaak.
  • 3 De aardappelen in plakjes snijden.
  • 4 De ragout met de kleingesneden ham of de garnalen vermengen.
  • 5 In een beboterde vuurvaste schaal laag om laag de spinazie, aardappelplakjes en ragout doen.
  • 6 De bovenkant gladstrijken, bedekken met een dun laagje paneermeel en kleine stukjes boter.
  • 7 De schotel in een zeer hete oven (240oC) plaatsen met overwegend bovenwarmte.
  • 8 Een bruin korstje erop laten komen of de afgekoelde schotel opwarmen (±200oC en ±40 min.)

Spinazie-ovenschotel met ragout en aardappel is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spinazie met spek & aardappel uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept