Stamppot van spinazie, spekjes en geitenkaas

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil en snijd de aardappelen in gelijke stukken. Kook ze gedurende ca. 20 min. in een laagje water met wat zout gaar. Kook de laatste 5 min. de (nog bevroren) spinazie met de aardappelen mee. Eventueel afgieten.
  • 2 Bak de plakjes spek in een droge koekenpan op een laag vuur zachtjes uit.
  • 3 Stamp de aardappelen met spinazie fijn. Voeg het Bouillonketeltje toe, laat al roerend smelten.
  • 4 Verkruimel de helft van de geitenkaas erboven en warm de stamppot goed door.
  • 5 Verdeel de stamppot over 4 grote borden, verdeel de uitgebakken spekplakjes en de rest van de verkruimelde geitenkaas erover.

Stamppot van spinazie, spekjes en geitenkaas is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekoolstamppot met rundervinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stamppot kropsla met geitenkaas
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-tomaatstamppot met runderworstjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept