Knolselderij met aardappelpuree en mosterd

2
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de knolselder en de aardappelen schoon en snijd ze in grote, gelijke stukken. Doe ze in een diepe kookpan. Giet er koud water over tot ze net onder staan. Breng het water aan de kook en gaar de groenten in 15-20 minuten. Laat uitlekken.
  • 2 Hak ondertussen de peterselie en de bieslook fijn.
  • 3 Pureer de knolselderij en de aardappelen grof. Voeg de peterselie, bieslook, mosterd en melk toe en wat peper naar smaak. Warm de puree 1 minuut op. Neem de pan van het vuur en klop de Becel pro.activ onder de puree om hem lekker smeuïg te maken. Bijkruiden naar smaak en meteen opdienen.
  • 4 Lekker bij een vis- of kipgerecht.

Knolselderij met aardappelpuree en mosterd is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Cannelloni met wintergroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Knolselderijrisotto
30 min-
Bekijk recept
Knolselderijsoep met paddestoelen
30 min Voorgerecht
Bekijk recept