Gnocchi met spinazie

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de grill van de oven voor. Vet een ovenschaal in met vloeibare margarine. Snijd de bol mozzarella in dunne plakken.
  • 2 Laat de spinazie op laag vuur langzaam ontdooien en gaar worden. Kook de aardappelgnocchi volgens aanwijzingen op de verpakking.
  • 3 Meng de crème fraîche door de spinazie. Breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat.
  • 4 Laat de gnocchi uitlekken en doe ze in de ingevette ovenschaal. Verdeel hierover de romige spinazie en leg de mozzarellaplakken erop. Gratineer ongeveer 2 minuten onder een hete grill.

Gnocchi met spinazie is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spinazie met spek & aardappel uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met sardinessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met verse salieboter
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept