Aardappelpannetje met venkel, raapjes en chorizo

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de krieltjes enkele minuten voor en laat uitlekken. Kook de raapjes gaar in een ruime pot kokend gezouten water. Laat ze afkoelen, schil ze en snijd ze in plakjes. Snijd de venkel in plakjes.
  • 2 Verhit een grote koekenpan en doe er een eetlepel Solo vloeibaar in. Snijd de chorizo in plakjes en bak hem enkele minuten. Haal de chorizo uit de pan en bak de krielaardappelen, de tijm en de rozemarijnblaadjes in het braadvet van de chorizo. Bak de aardappeltjes mooi goudbruin en voeg dan opnieuw de schijfjes venkel, raap en chorizo toe.
  • 3 Bak alles nog enkele minuten al roerend en dien heet op.

Aardappelpannetje met venkel, raapjes en chorizo is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Paella
45 min-
Bekijk recept
Zuurkoolgoulash
30 min-
Bekijk recept
Groentesoep met chorizo
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Aardappelpannetje met lamsvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel, Toscaanse worstjes en veldertjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelpannetje met spek en spruitjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelpannetje met boterboontjes en tuinbonen
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept