Salade Piemontaise

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Op vakantie bij onze lieve vrienden in Frankrijk werd ons dit gerecht voorgeschoteld op een warme zomerse dag. Het viel uitstekend in de smaak. De gastvrouw maakte het met in schijfjes gesneden knakworstjes en huisgemaakte mayonaise.
  • 2 In de Frans supermarkt kun je dit gerecht kant en klaar kopen met ham, of met knakworstjes. het is maar , wat jezelf het smakelijkste vindt.
  • 3 Van zo'n salade maak ik steevast te veel klaar. geen nood ... de volgende dag serveren bij de lunch.
  • 4 Ik maak het met mayonaise van "Mevrouw Calvé " met slechts 3 % vet en de magere variant magere Smac van " Meneer Unox".
  • 5 Kook de aardappelen en laat ze afkoelen.
  • 6 Snij ze in blokjes.
  • 7 Meng alle bovengenoemde ingrediënten voorzichtig door elkaar met peper en zout naar smaak en voeg zoveel mayonaise toe, dat alles aan elkaar "plakt".
  • 8 Dat is alles.
  • 9 Serveer op kamertemperatuur en des gewenst met brood en boter.1
  • 0 Bron Lieve vriendin in Frankrijk eigen foto

Salade Piemontaise is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept