1 Verwarm de oven voor op 140°C. Snijd het vlees in stukken van 3x3 cm en bestrooi met peper en eventueel zout. Snijd de ui in halve ringen.
2 Verhit 50 g boter in de braadpan en bak het vlees in gedeelten in 3 minuten op middelhoog vuur rondom bruin. Neem uit de pan.
3 Bak de ui 6 minuten in het achtergebleven bakvet. Bak de bloem 3 minuten op laag vuur mee. Voeg de bouillon, laurier, kruidnagel, azijn en het vlees toe. Breng aan de kook. Zet de pan met de deksel erop ca. 5 minuten in de oven. Schep elke 45 minuten om.
4 Schil ondertussen de aardappelen, snijd in gelijke stukken en kook in 20 minuten gaar. Giet af, voeg de melk toe en laat 3 minuten staan met de deksel op de pan. Voeg 50 g boter toe en stamp tot puree. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
5 Neem het vlees uit de oven en zet de ovengrill aan. Schep het vlees in de ovenschaalen verdeel de puree hierover.
6 Bestrooi met het paneermeel. Verdeel de rest van de boter in vlokjes erover. Zet de schaal ca. 5 minuten onder de grill voor een goudbruin korstje. Haal eerder uit de oven als het te donker wordt.