Hache Parmentier met spinazie

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen en breng ze aan de kook.
  • 2 Snipper de sjalotten fijn en bak ze glazig in boter en voeg dan het gehakt toe dat je rul moet bakken.
  • 3 Laat ondertussen ook de spinazie opwarmen.
  • 4 Giet de aardappelen af en voeg boter, melk, het ei, peper, zout en nootmuskaat toe om er puree van te maken.
  • 5 Neem een ovenschotel en leg onderin een laag gehakt, daar bovenop de spinazie en afwerken met een dikke laag puree.
  • 6 Overstrooi met de gemalen kaas en zet dan nog 25 min op 180° in de oven. (met deze hoeveelheid maak je 2 grote ovenschotels en heb je waarschijnlijk nog over dat je kan invriezen of houden voor de dag erna)
  • 7 Laat het smaken.

Hache Parmentier met spinazie is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spinazie met spek & aardappel uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hache Met Spruiten
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Hache Maar Dan Anders
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
MOEDERS HACHEE MET PRUIMEN
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zweedse Hachee
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept