Wortelpuree met kippenworst

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de wortelen, de uien en de aardappelen 15' in de groentenbouillon. Breng op smaak met peper en zout. Laat de groenten uitlekken, hou het kookvocht apart.
  • 2 Plet de gekookte groenten met een vork of draai ze fijn in een roerzeef. Voeg een beetje bouillon en 1 eetlepel bakmargarine aan de puree toe. Breng op smaak met de nootmuskaat. Voeg de platte peterselie toe. Meng goed en hou warm.
  • 3 Verwarm de grill voor. Bestrijk de kippenworst met bakmargarine. Gril 3 minuten aan elke kant.
  • 4 Verdeel de puree en de worstjes over de borden. Garneer met platte peterselie.

Wortelpuree met kippenworst is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zoete aardappelstoemp met spinazie en kippenworst
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenworst met mieriksaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenworst Met Preistoemp
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
kippenworst met puree van bloemkool en waterkers
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kleurrijke schildersoep
Bekijk recept
Ovenschotel met prei en ananas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met oranjepuree
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met appelmoes en aardappelstoplicht
30 min-
Bekijk recept