Pastinaak-Wortel-Aardappelpuree

2
30 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In de groentelade van de koelkast lagen ze knus naast elkaar de peen en de pastinaak, maar ze moesten wel op, voordat er rimpeltjes zouden verschijnen. Ik maakte al eens eerder pastinaak-wortelpuree, dat een succes was. dus was het idee snel geboren, ware het niet, dat me dat wat weinig leek. Dan maar wat patatten erbij. Zo ontstond dus deze puree.
  • 2 Schil de aardappelen, wortel en pastinaak en snij alles in stukken. Doe alles in een pan met water met de bouillonblok en kook gaar.
  • 3 Giet af en voeg het klontje boter, scheutje kook room ( melk kan ook) en peper en zout naar smaak toe.
  • 4 Stamp alles tot een fijne puree.
  • 5 Vul een serveer ring ( hoeft niet) en werk af met een topje kruiden als je dat in huis hebt.
  • 6 Het resultaat is een zoetige smeuïge puree met extra groentjes.

Pastinaak-Wortel-Aardappelpuree is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Stamppot kropsla met geitenkaas
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Borsjtsj
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Engelse vispastei
30 min-
Bekijk recept
Britse gehaktpasteitjes met pastinaak
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehakthachee met groentepuree
30 min-
Bekijk recept