Zoete bliksem met appel en spek

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen en snijd in gelijke stukken, doe ze in een pan met ge zoute water en laat ze 15 min koken. Giet af en laat droogstomen.
  • 2 Schil de appels en snijd in kwartjes en verwijder het klokhuis. Snij daarna in blokjes. Snij de uien in halve ringen. Verhit de boter in een koekenpan en stoof 10 tal min de appels en de uien .
  • 3 Verhit een pan zonder vet en grill het spek erin.
  • 4 Doe de gestoofde appels en uien bij de aardappelen en stamp met een pureestamper tot grove puree. Breng op smaak met de mosterd en peper en zout. Serveer met het gegrilde spek.

Zoete bliksem met appel en spek is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Paddenstoelentaart met spek
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cupcakes met spek en bieslook
1u5 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Forel met spek in pakketje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolselderijrisotto
30 min-
Bekijk recept