aardappelsalade met verse tijm

4
30 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 min.
    - Rits de blaadjes van de takjes tijm.
    - Snipper de platte peterselie fi jn.
    Voorbereiding
    (25 min. + afkoelen) 1 Snij de aardappelen in de lengte in Kook ze ± 20 min. in lichtgezouten water. Giet af en laat afkoelen. 2 Meng ondertussen de mayonaise en de zure room, de mosterd, de tijm en de platte peterselie. Kruid met peper en zout. 3 Meng de saus met de aardappelen. Afwerking Deze salade kan u gemakkelijk vooraf klaarmaken en afgedekt bewaren in de koelkast.

aardappelsalade met verse tijm is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Aardappelsalade met haring
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappelsalade met gedroogde tomaat
15 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept