geroosterde aardappels met tijm en rozemarijn

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 verwarm de oven voor op 200°C. Meng in een grote kom de olijfolie knoflook, tijm , rozemarijn, zout en peper. Voeg de aardappels toe en roer goed door het kruidenmengsel
  • 2 verdeel de aardappels in één laag over de ovenplaat. Rooster 25 minuten.
  • 3 Verdeel de aardappels over de borden, garneer met rozemarijn

geroosterde aardappels met tijm en rozemarijn is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenkrieltjes
2 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept