Aardappelsouffle met pancetta en parmezaan

4
30 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Meng door 750 gram aardappelpuree, 50 gram geraspte Parmezaanse kaas, 1 theelepel gehakte verse tijm of 1/2 theelepel gedroogd en 75 gram geroosterde verkruimelde pancetta of rauwe ham. Spatel er 3 losgeklopte eidooiers en 3 stijfgeklopte eiwitten door.
  • 2 Verdeel het mengsel over 4 kleine ingevette ovenschaaltjes. Bestrooi met een dun laagje paneermeel en leg er een klontje boter op. Zet de schaaltjes circa 15 minuten in het midden van de oven. Garneer met een takje tijm.

Aardappelsouffle met pancetta en parmezaan is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Aardappelsouffle
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelsouffle Met Gepocheerde Peertjes
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Hongarije: Aardappelsouffle
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Aardappelsoufflé
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept