Kruidige aardappelsalade

2
35 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Boen de aardappelen onder stromend water schoon. Halveer ze en kook ongeveer 15 minuten in water gaar.
  • 2 Snipper de sjalot. Giet de aardappelen af, roer de sjalot met de yoghurt door de aardappelen en breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Laat de aardappelsalade afkoelen. Was de radijsjes en snij in plakjes. Spoel de kappertjes af. Was de kruiden, schud droog en hak fijn. Roer alles door de aardappelsalade.
  • 4 Was de sla, schud droog en scheur in stukjes. Was de komkommer en snij in plakjes. Leg beide op een bord en schep daarop de aardappelsalade.

Kruidige aardappelsalade is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Aardappelsalade met haring
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappelsalade met gedroogde tomaat
15 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Chaï (kruidige thee)
15 min
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept