Zoek
OVENSCHOTEL VAN AARDAPPEL, gehakt en tomaat
4
50 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
10 middelgrote bloemige aardappelen
4 tomaten
150 g geraspte kaas
600 g gemengd gehakt (varken-rund)
1 ei
10 cl room
30 g boter
muskaatnoot
peper en zout
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 220°C.
2
Gaar de geschilde aardappelen in gezouten water.
3
Pureer ze samen met het ei, de room en de boter.
4
Breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout.
5
Bak het gehakt rul in een antikleefpan.
6
Kruid met peper en zout.
7
Verdeel het gehakt over de ovenschaal en leg er een laag puree bovenop.
8
Snijd de tomaten in 4 partjes en leg die op de puree.
9
Werk af met de geraspte kaas. 1
0
Zet de ovenschaal gedurende 5 minuten in de oven tot de kaas goudbruin kleurt.
OVENSCHOTEL VAN AARDAPPEL, gehakt en tomaat is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Tomaat en courgette uit de oven
30 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met gehakt en groente
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met boursin en ham
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met tilapiafilet in ontbijtspek
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel van groenten
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept