Stoemp met vis

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - Schil de wortelen en snij ze in blokjes
  • 2
    - schil de uien snij ze in blokjes
  • 3 -schil de aardappels snij ze in blokken
  • 4
    - snij de prei in dikke stukken
  • 5
    - doe de wortels en ui in een pan, zet onder water en laat gaar/halfdroog koken
  • 6
    - doe de aardappelen en stukken prei in een grotere ketel(gaat alles samen in achteraf) zet onder water en laar gaar/halfdroog koken
  • 7 giet alles af en doe wortels en ui bij aardappelen en prei
  • 8 neem een stamper en plet alles te samen ( in grote stukken - geen puree) - kruiden met zout en peper
  • 9 bak eender welke vis gaar (fishsticks voor de kids bvb) 1
  • 0 gebraden gekochte vis (bvb kibbeling) is ook superlekker erbij 1
  • 1 schep groentestoemp op , leg een stuk vis erbij, serveer eventueel met citroensausje of vissaus uit pakje

Stoemp met vis is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Stoemp met broccoli en pijnboompitten
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Klassieke stoemp met prei wortel en boerenbraadworst
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Blinde vinken van skrei en broccolistoemp
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoemp op z’n Brabants
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept