Ovenschotel met courgette, gehakt en aardappelen

6
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 verwarm de oven voor op 220°C
  • 2 Kook de aardappelblokjes beetgaar
  • 3 verhit de boter in de wok, roerbak de ui, courgetten en champignons gedurende 5 minuten
  • 4 smelt een weinig boter en bak het gehakt rul. Kruid met peper en zout
  • 5 smelt 50 gr boter en roer er de bloem door. voeg het verkruimeld bouillonblokje toe. Giet al roerend de melk erbij tot de saus voldoende is ingedikt. Kruid met peper en zout
  • 6 schep het gehakt in een ovenschotel en strijk glad. voeg de aardappelen en de groenten toe.
  • 7 Overgiet met de bechamelsaus en bestrooi met de geraspte kaas.
  • 8 zet 20 à 26 minuten in de voorverwarmde oven

Ovenschotel met courgette, gehakt en aardappelen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saucijs met gebakken aardappelen en bloemkool
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met tilapiafilet in ontbijtspek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel van groenten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept