1 Schil de asperges en snijd het onderste stukje (1-3 cm) er af. Kook ze tot ze gaar zijn (ca. 15 minuten, afhankelijk van de dikte). Haal ze uit het water en laat ze goed uitlekken.
2 Was de krielaardappeltjes. Zet ze op in koud water, breng ze aan de kook en laat ze gedurende 5 minuten koken. Giet ze af en dep ze af met keukenpapier.
3 Verhit de margarine in een grote pan en bak de krielaardappeltjes hierin gedurende 10 minuten op een matig vuur; schep geregeld om. Voeg het Knorr Bouillonketeltje Groenten toe, laat het smelten en schep de aardappeltjes om.
4 Maak de aspergesaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de fijngehakte dille erdoor.
5 Verdeel de rosbief over 4 warme borden en bestrooi de rosbief met wat peper. Schep de krielaardappeltjes erbij, leg de asperges ernaast, schep de saus erover en leg er een takje dille op of pluk het groen los en strooi het erover.
Rosbief met asperges en krielaardappeltjes is een recept van Solo Open Kitchen