Pennesalade op Toscaanse wijze

1
0 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de penne zoals aangegeven op de verpakking. Kook de sperziebonen ca. 10 minuten. Laat de pasta en de bonen goed uitlekken.
  • 2 Snijd de zongedroogde tomaten in reepjes en laat ze ca. 10 minuten in kokend water weken. Snijd de kerstomaten in vieren. Maak de uien schoon en snijd ze in ringen.
  • 3 Pers het teentje knoflook en meng met de uitgelekte zongedroogde tomaten, de kerstomaten, de uien, de sperziebonen, de pasta en de pesto.
  • 4 Snijd de olijven in plakjes en voeg ze toe aan de salade. Breng op smaak met peper, zout en salie.

Pennesalade op Toscaanse wijze is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Pennesalade met Amsterdamse uien
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pennesalade Met Gerookte Kip
20-30 min -
Bekijk recept
Pastasalade Met Graskaas En Vruchtgroenten
10-20 min -
Bekijk recept
Pastasalade Met Graskaas En Vruchtgroenten
20-30 min -
Bekijk recept