Spaghetti met Parmezaan balletjes

4
0 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak het gehakt aan met het ei, zout, peper, nootmuskaat, ketchup en de mosterd. Voeg hier de Parmezaanse kaas aan toe, kneed goed door en draai er kleine balletjes van. Verhit de boter in een pan en bak de balletjes rondom bruin. Haal de balletjes uit de pan en hou deze warm onder folie.
  • 2 Fruit in dezelfde pan de ui, paprika en knoflook. Voeg de tomatenpuree toe en bak dit kort mee. Giet de tomatenstukjes erbij en breng op smaak met de basilicum, peterselie, bruine suiker, zout en peper. Doe de gehaktballetjes terug in de saus en stoof alles zachtjes gaar in 20 minuten.
  • 3 Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking en serveer met de saus en balletjes.

Spaghetti met Parmezaan balletjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balletjes met groenten op z’n Tunesisch
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept