Tagliatelle in roomsaus van prei

2
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 was en snijd de groene asperge, prei en rode ui in kleine stukjes
  • 2 kook de groene asperge beetgaar met peper en zout en houdt ze daar na onder koud water om af te koelen, bewaar een beetje bouillon van de asperges voor de saus te maken.
  • 3 neem een pan met solo boter stoof hierin de rode ui en de prei met peper en zout
  • 4 kook dan de kabeljauw vis en bewaar ook een beetje bouillon van de vis.
  • 5 de tagliatelle mag ondertussen ook al gaar gekookt worden in zoutwater
  • 6 dan de saus: hiervoor neem ik een sauspan en doe er een klein busje room in en dezelfde hoeveelheid melk, als dat kookt kan je er maizena bij doen om de saus te binden, kruiden met peper, zout en aromat kruiden.
  • 7 dan snij je de 2 plakjes gerookte zalm en voeg je bij de saus
  • 8 de asperges en de vis mogen er ook bij met een beetje bouillon van de groene asperges en vis, nog eens roeren en proeven, bijkruiden naar smaak.
  • 9 dan is het tijd om te genieten van je heerlijk bordje, doe je de tagliatelle op met je heerlijke saus en smullen!!!1
  • 0 Eet smakelijk!

Tagliatelle in roomsaus van prei is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenfarfalle met zalm en prei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Waterzooi van zalm en prei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept