Tagliatelle in roomsaus van prei

2
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was en snij de groenten,
  • 2 Kook de groene asperge's beetgaar bewaar wat bouillon voor de saus te maken, koel de asperges onder koud water.
  • 3 stoof de rode ui en prei in de pan met soloboter, gekruid met peper en zout.
  • 4 Kook de 4 stukken kabeljauw in zoutwater en bewaar ook beetje visbouillon voor in de saus.
  • 5 De tagliatelle mag dan ondertussen ook al gekookt worden,
  • 6 Neem een sauspan met een klein busje roomsaus en voeg dezelfde hoeveelheid melk toe, doe er de vis en groene asperge's bouillon bij, maizena om de saus te binden met peper, zout en aromat kruiden
  • 7 Dan kan er de prei met de rode ui erbij
  • 8 de gesneden gerookt zalm toevoegen, nog eens proeven voor als de smaken goed zitten.
  • 9 Neem een bord voor de tagliatelle en de heerlijke saus en Smullen!!!1
  • 0 Eet smakelijk!!!

Tagliatelle in roomsaus van prei is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenfarfalle met zalm en prei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Waterzooi van zalm en prei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept