2 Kook de groene asperge's beetgaar bewaar wat bouillon voor de saus te maken, koel de asperges onder koud water.
3 stoof de rode ui en prei in de pan met soloboter, gekruid met peper en zout.
4 Kook de 4 stukken kabeljauw in zoutwater en bewaar ook beetje visbouillon voor in de saus.
5 De tagliatelle mag dan ondertussen ook al gekookt worden,
6 Neem een sauspan met een klein busje roomsaus en voeg dezelfde hoeveelheid melk toe, doe er de vis en groene asperge's bouillon bij, maizena om de saus te binden met peper, zout en aromat kruiden
7 Dan kan er de prei met de rode ui erbij
8 de gesneden gerookt zalm toevoegen, nog eens proeven voor als de smaken goed zitten.
9 Neem een bord voor de tagliatelle en de heerlijke saus en Smullen!!!1
0 Eet smakelijk!!!
Tagliatelle in roomsaus van prei is een recept van Solo Open Kitchen