SPAGHETTI BOLOGNESE

5
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta al dente in gezouten water. Snijd de tomaten, ui, en knoflook in kleine stukjes.
  • 2 Laat een pan met Fama warm worden. Bak het gehakt gaar en bruin. Voeg de ui en look toe en fruit de ui glazig. Voeg de stukjes tomaat toe en laat eventjes sudderen. Voeg dan de tomatensaus toe en breng terug aan de kook. Laat 20 minuten sudderen. Kruid met Italiaanse kruidenmix, paprikapoeder, peper en zout/ Haal de saus van het vuur en voeg er de verse basilicum aan toe. Roer de saus onder de pasta en serveer met Parmezaan en verse basilicum.

SPAGHETTI BOLOGNESE is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti bolognese
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pizza bolognese
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijkgevulde spaghetti bolognese
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle bolognese
45 min-
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept