RAVIOLI MET KIP EN GEROOSTERDE PAPRIKA

4
16 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Halveer de courgette in de lengte en snijd in plakjes van 1 cm. Laat de paprikareepjes uitlekken. Snijd elk kipfilethaasje schuin doormidden en bestrooi met peper en zout.
  • 2 Verhit de olie in een hapjespan en bak alle kipfilethaasjes 1 min. op middelhoog vuur. Voeg de ui en knoflook toe en bak 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de courgette toe en bak 4 min mee. Schep regelmatig om. Voeg de paprika en pastasaus toe en verwarm 2 min. op laag vuur. Kook ondertussen de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rasp de Parmezaanse kaas. Verdeel de ravioli over diepe borden, schep de saus erover en bestrooi met de kaas.

RAVIOLI MET KIP EN GEROOSTERDE PAPRIKA is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ravioli met champignonvulling
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kinderkaasfondue met ananas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli aperti
25 min Voorgerecht
Bekijk recept