Zoek
Pasta met tonijn
4
17 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 eetlepels Solo
6 eetlepels light room
150 g tonijn in eigen nat
250 g kleine pasta
laurierpoeder
1 blokje vis of zeevruchtenbouillon
zout
1 ui
300 g garnalen
2 eetlepels tomatenpuree
peper
Bereiding
1
Stoof de ui in de Solo aan en voeg er de tomatenpuree en de light room bij.
2
Laat de tonijn uitlekken en snipper grof.
3
Voeg de tonijn en de garnalen bij de saus en laat op een zacht vuur opwarmen zonder te koken.
4
Breng op smaak met peper en laurier.
5
Kook de pasta beetgaar in de bouillon en giet af.
6
Meng de pasta met de saus en dien goed warm op.
Pasta met tonijn is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Franse salade niçoise
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappeltortilla tomaat en tonijn
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min-
Bijgerecht
Bekijk recept
Kruidige pasta met geitenkaas
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept